ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ - Ευχαριστίες

Ανακοίνωση - 11 Ιουνίου 2024

Αγαπητοί Ψηφοφόροι, Στελέχη και Υποψήφιοι της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

Εκφράζουμε την ειλικρινή μας ευγνωμοσύνη στους ανθρώπους που μας τίμησαν με την ψήφο τους και σε όσους προώθησαν και εκπροσώπησαν τις θέσεις μας, στηρίζοντας μια φιλελεύθερη, μεταρρυθμιστική Ελλάδα, σε μία φιλελεύθερη, μεταρρυθμιστική Ευρώπη.

Η συμμετοχή σας στο όραμά μας ήταν και είναι, φάρος ελπίδας και έμπνευσης

Αν και τα αποτελέσματα μπορεί να μην ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες μας, δεν μείωσαν την αποφασιστικότητά μας ή τη δέσμευσή μας στις κοινές μας αξίες. Σίγουρα όμως πρέπει να αναγνωρίσουμε την αποτυχία μας να ακουστούμε σε αρκετούς συμπολίτες μας, ώστε να διαπιστώσουν την αξία των θέσεών μας, την διαχρονική συνέπειά μας ως προς αυτές και την τιμιότητά μας ως προς τους ίδιους.

 Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ παρέμεινε και παραμένει σταθερή στις αρχές της μεταρρύθμισης, της αξιοκρατίας, της νομιμότητας, της ασφάλειας και της προστασίας των βασικών αξιών της Δημοκρατίας και του Πολιτισμού μας. Αυτές οι αρχές, που δυστυχώς δεν τηρούνται από τα άλλα κόμματα, καθοδηγούν την αποστολή μας και διαμορφώνουν το όραμά μας για μια Ελλάδα όπου η νομιμότητα θα επικρατεί, η αξιοσύνη θα ανταμοίβεται και η δημιουργικότητα θα ανθίζει.

 Μαζί με τους ψηφοφόρους και τα στελέχη μας, εδώ και 12 έτη, έχουμε θέσει τα θεμέλια για ένα φωτεινότερο μέλλον, διότι κάθε ψήφος είναι απόδειξη του θάρρους και της αποφασιστικότητας όσων αγωνίζονται, τίμια και με ήθος, για μια καλύτερη Ελλάδα. Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ έχει τη δυνατότητα και την πυγμή να οικοδομήσει μια κοινωνία που αντανακλά τις κοινές μας αξίες, αρκεί να αποκτήσει την εμπιστοσύνη, τη στήριξη και την αφοσίωση, περισσότερων πολιτών.

Σας ευχαριστούμε που σταθήκατε και στέκεστε δίπλα μας ενάντια σε κάθε δυσκολία! Μόνο με την υποστήριξή σας μπορούμε να διαμορφώσουμε τις συνθήκες για να εκπροσωπηθεί και στη Βουλή, η Δημιουργική Ελλάδα.

Με ευγνωμοσύνη και ελπίδα

Πρόεδρος
Η Εθνική Επιτροπή
Το Πολιτικό Συμβούλιο
Η Ελεγκτική Αρχή

ΥΓ: Ο Πρόεδρος Βαγγέλης Ακτσαλής υπέβαλε την παραίτησή του. Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ λειτουργεί όπως προβλέπει το Καταστατικό της, με τους Α' και Β' Αντιπροέδρους στη θέση του Προέδρου και με τα όργανά της, το Πολιτικό Συμβούλιο και την Εθνική Επιτροπή, η οποία θα αποφασίσει για τα επόμενα βήματα.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
#κοινότητα_πολιτών
#Μεταρρύθμιση #Ανάπτυξη #Αξιοκρατία #Δικαιοσύνη #Ασφάλεια

(φωτ. O.P.)

Θέλεις να κρατήσεις επαφή;

Το email θα χρησιμοποιηθεί μόνο για να λαμβάνεις ενημερώσεις.
Υποχρεωτικό πεδίο
Πρέπει να το τσεκάρετε

Θέλεις να βοηθήσεις κι εσύ;

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ δεν παίρνει κρατική επιχορήγηση. Για τη λειτουργία της, στηρίζεται αποκλειστικά σε εισφορές μελών, σε δωρεές φίλων και φυσικά σε πολλές ώρες εθελοντικής εργασίας. Βοήθησε το μοναδικό κόμμα που αντιτίθεται στον κρατισμό κάθε απόχρωσης.

Οικονομική ενίσχυση