Greek Foodosophy-Καινοτομία για την προώθηση, προβολή ελληνικών τροφίμων & ποτών
Γιώργος Κουβέλης, Επιχειρηματίας
Σκεφτείτε ένα εμπορικό κέντρο στην Αθήνας που θα λειτουργεί όλο το χρόνο σαν εκθεσιακός. Με καταστήματα παραγωγών κάθε είδους προϊόντων απ’ την Ελλάδα. Ανοιχτό κάθε μέρα, με πωλήσεις προϊόντων, ομιλίες, επιδείξεις, εστιατόρια, κόσμο να ενημερώνεται και να ψωνίζει. Έναν χώρο όπου οι παραγωγοί θα έχουν μονίμως ένα μαγαζί και οι καταναλωτές έναν παράδεισο για προμήθεια αγνών προϊόντων σε καλές τιμές, καθώς δεν θα υπάρχουν μεσάζοντες. Ένα Mall για τους μικρούς παραγωγούς και βιοτέχνες απ’ όλη την Ελλάδα που δεν έχουν δυνατότητα παρουσίας στην αγορά. Στο χώρο του Foodosophy θα πραγματοποιούνται διαρκώς εκδηλώσεις και ενημερωτικές ενέργειες: πώς να φτιάξετε το δικό σας σαπούνι από λάδι, πώς να ξεχωρίζετε το καλό ελαιόλαδο, ποιες είναι οι ελληνικές ποικιλίες κρασιού κλπ. Επίσης, διαγωνισμοί προϊόντων, όπου οι καταναλωτές θα βαθμολογούν τους παραγωγούς.