Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ Κοινότητα Πολιτών θα συμμετάσχει στις Ευρωεκλογές του 2024 με στόχο μια δικαιότερη, παραγωγικότερη, καλύτερη Ελλάδα!

Picture1

Με όραμα μια Ελλάδα που αξίζουμε και μπορούμε, ισχυρή και απαλλαγμένη από φοβικά σύνδρομα, η “ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ Κοινότητα Πολιτών” κατέρχεται στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου 2024 επιζητώντας το αυτονόητο: τη φυγή της χώρας μας προς τα εμπρός, με τα μεταρρυθμιστικά άλματα που πλέον απαιτεί υπερκομματικά, δια-ηλικιακά και καθολικά, η πλειοψηφία της Ελληνικής Κοινωνίας.

Με αρωγό την πολύτιμη παρακαταθήκη της 12ετούς πορείας της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ, της μοναδικής πολιτικής κίνησης που εκφράζει με διαχρονική συνέπεια την μεταρρυθμιστική Ελλάδα, οι “Δημιουργοί” θα συσπειρώσουμε τον φιλελεύθερο χώρο και τους πολίτες που στηρίζουν τη Λογική, την Ηθική και την Τιμιότητα στην πολιτική, κάτω από το όνομα

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ #κοινότητα_πολιτών

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ #κοινότητα_πολιτών θα προτάξει τον τεκμηριωμένο, μεταρρυθμιστικό λόγο της, που, μακριά από ακραίες ρητορικές, δίνει έμφαση σε δοκιμασμένες προτάσεις και λύσεις. Φιλοδοξούμε να εμπνεύσουμε τους υγιώς σκεπτόμενους Έλληνες και Ελληνίδες, ανεξαρτήτως καταγωγής και πολιτικών καταβολών, καθώς εδώ και 12 χρόνια αποδείξαμε ότι αποτελούμε τον μοναδικό συνεπή και αξιόπιστο πολιτικό φορέα που μπορεί να εκφράσει τη βουβή, κομματικά ορφανή Ελλάδα της καινοτομίας, της εξωστρέφειας και του μόχθου.

Απευθυνόμαστε στους πολίτες που αδυνατούν να ανεχτούν το "έλα μωρέ, έτσι είναι η Ελλάδα" και θεωρούν εξωφρενικό και αδιανόητο το "πάμε κι όπου βγει". Στους πολίτες που αδημονούν να απελευθερωθούν από τα δεσμά του κράτους, ώστε να μπορέσουν να πετύχουν τους στόχους τους, να δημιουργήσουν και να ευημερήσουν σε ένα κράτος δικαίου, τάξης, ασφάλειας, και ποιότητας ζωής!

Υπό την ηγεσία του νέου της Προέδρου Βαγγέλη Ακτσαλή, με μία ικανή και αξιόπιστη ομάδα υποψήφιων Ευρωβουλευτών από όλο το φάσμα της επαγγελματικής και κοινωνικής ζωής και μακριά από εξαρτήσεις και ιδεολογικές ή άλλες αγκυλώσεις, η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ Κοινότητα Πολιτών προτείνει αυτονόητες αλλά και ρηξικέλευθες λύσεις, για όλο το φάσμα της των θεμάτων που απασχολούν σήμερα τον Έλληνα Πολίτη και τη θέση της χώρας μας στην Ευρώπη.
Με μεράκι, έμπνευση και φιλότιμο, τις διαχρονικές αρετές μας, μπορούμε και πάλι να πάμε την Ελλάδα πιο ψηλά, πιο γρήγορα, πιο δυνατά. Αρκεί να το τολμήσουμε!

Η ψήφος στη ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ Κοινότητα Πολιτών είναι ψήφος στην Ελλάδα της Ηθικής, της Πρωτοβουλίας, της Παραγωγής και της Δημιουργίας.

Είναι ψήφος στο μέλλον των παιδιών μας!

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
#κοινότητα_πολιτών
Μάρτιος 2024

#ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ στην #Ευρώπη : #Μεταρρύθμιση #Ανάπτυξη #Αξιοκρατία #Δικαιοσύνη #Ασφάλεια

Οι θέσεις μας για την Ευρώπη και την Ευρωπαϊκή Ένωση

Θέλεις να κρατήσεις επαφή;

Το email θα χρησιμοποιηθεί μόνο για να λαμβάνεις ενημερώσεις.
Υποχρεωτικό πεδίο
Πρέπει να το τσεκάρετε

Θέλεις να βοηθήσεις κι εσύ;

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ δεν παίρνει κρατική επιχορήγηση. Για τη λειτουργία της, στηρίζεται αποκλειστικά σε εισφορές μελών, σε δωρεές φίλων και φυσικά σε πολλές ώρες εθελοντικής εργασίας. Βοήθησε το μοναδικό κόμμα που αντιτίθεται στον κρατισμό κάθε απόχρωσης.

Οικονομική ενίσχυση