Πολυήμερη επίσκεψη στην Κρήτη θα πραγματοποιήσει ο Πρόεδρος της ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ Θάνος Τζήμερος, ο οποίος θα συναντηθεί με υποψήφιους βουλευτές, μέλη και φίλους του Κόμματος, την Πέμπτη (4 Μαΐου) στην Ιεράπετρα, την Παρασκευή και το Σάββατο (5 και 6 Μαΐου) στο Ηράκλειο, και την Κυριακή (7 Μαΐου) στο Ρέθυμνο και στα Χανιά.

Στο Ηράκλειο, το Σάββατο, ώρα 18:30, σε εκδήλωση στο Πολύκεντρο Δήμου Ηρακλείου (Οδός Ανδρόγεω 4, www.depanal.gr), ο κ. Τζήμερος θα εξηγήσει τους τρόπους και τις πολιτικές που απαιτούνται, για να μετατρέψουν την Ελλάδα σε μια σύγχρονη και ισχυρή χώρα.

Εσύ ρωτάς. Ο Τζήμερος απαντά!

Στο πλαίσιο της ομιλίας του, θα απαντήσει σε ερωτήματα των πολιτών, τόσο των παρόντων όσο και των συμμετεχόντων διαδικτυακώς
(https://forms.gle/6LuQjQheA1RTta1J6)

  • Πέμπτη, 4 Μαΐου στην Ιεράπετρα
  • Παρασκευή και Σάββατο, 5-6 Μαΐου στο Ηράκλειο
  • Κυριακή, 7 Μαΐου στο Ρέθυμνο και στα Χανιά

 tzimfaeth

Η ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ είναι ο συνασπισμός της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ του Θάνου Τζήμερου και της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ του Φαήλου Κρανιδιώτη, οι οποίοι ένωσαν τις δυνάμεις τους ώστε, στις επόμενες εκλογές, ο φιλελεύθερος πατριωτισμός να αποκτήσει θεσμική παρουσία στη Βουλή και να προωθήσει ουσιαστικές, δομικές μεταρρυθμίσεις.

Θέλεις να κρατήσεις επαφή;

Το email θα χρησιμοποιηθεί μόνο για να λαμβάνεις ενημερώσεις.
Υποχρεωτικό πεδίο
Πρέπει να το τσεκάρετε

Θέλεις να βοηθήσεις κι εσύ;

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ δεν παίρνει κρατική επιχορήγηση. Για τη λειτουργία της, στηρίζεται αποκλειστικά σε εισφορές μελών, σε δωρεές φίλων και φυσικά σε πολλές ώρες εθελοντικής εργασίας. Βοήθησε το μοναδικό κόμμα που αντιτίθεται στον κρατισμό κάθε απόχρωσης.

Οικονομική ενίσχυση