Αν οι Ευρωεκλογές ήταν την προηγούμενη Κυριακή, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εκλογών του "δημιουργούμε μαζί!" για την Περιφέρεια Αττικής , αναλογικά θα μας χρειάζονταν 546 ψήφοι ή επιπλέον μόνο 0,03% αυτών που μας ψήφισαν για να εκλέξουμε Ευρωβουλευτή.
Την Κυριακή πρέπει να ξεπεράσουμε το κατώφλι του 3% για να δικαιούμαστε έδρα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Αθροιστικά δημιουργία – δράση το έχουμε και τις τελευταίες μέρες όλο και περισσότερος κόσμος ενδιαφέρεται για τις Γέφυρες. Μια τελευταία μαζική, δυναμική και αποφασιστική προσπάθεια χρειάζεται και για φέρουμε όσους περισσότερους ψηφοφόρος μπορούμε και για να μη χάσουμε ούτε μία ψήφο.
Ο καθένα μας μπορεί να κάνει κάτι ή και όλα από τα πιο κάτω:
1. Να στείλει mail σε φίλους και γνωστούς με το link του τηλεοπτικού μας spot  και να τους προτρέψει να δουν τη διακαναλική συνέντευξη του συνδυασμού
2. Nα τηλεφωνήσει σε όσους μπορεί, και να τους καλέσει σήμερα Παρασκευή 23.05.14, 18:30 στο πάρκο Ελευθερίας στη μεγάλη μας προεκλογική συγκέντρωση
3. Tην ημέρα των εκλογών να γίνει εκλογικός αντιπρόσωπος ή επόπτης, ή κατ ελάχιστο κατά τη προσέλευση του στο εκλογικό Κέντρο να περάσει και από άλλα εκλογικά τμήματα του συγκροτήματος για να ελέγξει ότι υπάρχουν αρκετά ψηφοδέλτια των “Γεφυρών” και ότι είναι σε εμφανή  θέση και σε καλή κατάσταση.
Αναλυτικές οδηγίες προς επόπτες , εκλογικούς αντιπροσώπους ή απλά μέλη , Έντυπα: διορισμού επόπτη , διορισμού εκλογικού Αντιπροσώπου , Σήμα γεφυρών , Νομοθεσία
Εύχομαι την Κυριακή οι “γέφυρες” να ενώσουν τη δημιουργία, ξανά! και τη δράση με την Ευρώπη και να στείλουν άξιους αντιπροσώπους στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Καλή δύναμη και καλή επιτυχία
Γιάννης Σαρρής
Γενικός Διευθυντής "δημιουργίας, ξανά!"


Θέλεις να κρατήσεις επαφή;

Το email θα χρησιμοποιηθεί μόνο για να λαμβάνεις ενημερώσεις.
Υποχρεωτικό πεδίο
Πρέπει να το τσεκάρετε

Θέλεις να βοηθήσεις κι εσύ;

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ δεν παίρνει κρατική επιχορήγηση. Για τη λειτουργία της, στηρίζεται αποκλειστικά σε εισφορές μελών, σε δωρεές φίλων και φυσικά σε πολλές ώρες εθελοντικής εργασίας. Βοήθησε το μοναδικό κόμμα που αντιτίθεται στον κρατισμό κάθε απόχρωσης.

Οικονομική ενίσχυση