ClockworkΜετά από μια μακρά και άγονη  περίοδο εσωστρέφειας, έχω τη χαρά να σας ενημερώσω ότι η δημιουργία, ξανά! σχεδιάζει δράσεις και ανασυντάσσει τις δυνάμεις της με στόχο το αργότερο ως το τέλος του έτους, μια σύγχρονη  οργανωτική δομή, με περιγραφές θέσεων ευθύνης και τυποποιημένες διαδικασίες, η οποία θα επωμισθεί με επιτυχία το βάρος των επόμενων εκλογικών αναμετρήσεων.

Το έργο της αναδιοργάνωσης, το οποίο ονομάσαμε re-engineering δημιουργία, ξανά!  θα συντονίσει ο Γιώργος Βορβής (), ο οποίος μαζί με μια ομάδα στελεχών της δημιουργίας, με υψηλή επαγγελματική κατάρτιση, αποδεδειγμένες ικανότητες, διάθεση, πίστη και ενθουσιασμό στο όραμα και τους σκοπούς της δημιουργίας, ξανά! θα το σχεδιάσει και θα το υλοποιήσει .

Για την επιτυχία του έργου αυτού όμως είναι απαραίτητη η συνεργασία όλων όσων έχουν ασχοληθεί σε οποιαδήποτε δραστηριότητα της δημιουργίας, ξανά!, για να αποτυπωθούν με επάρκεια και πληρότητα οι απαιτούμενες διαδικασίες, να εντοπιστούν προβλήματα ή αστοχίες και να κατατεθούν προτάσεις καλύτερης και αποδοτικότερης οργάνωσης.

Και όχι μόνο. Στο έργο αυτό  θέλουμε να βοηθήσουν και να συμμετάσχουν, τα μέλη και οι  φίλοι της δημιουργίας, ειδικοί επιστήμονες,  εμπειρογνώμονες, εθελοντές, οι οποίοι θα επεξεργαστούν δεδομένα, θα συνεισφέρουν ιδέες,  θα υποστηρίξουν διαδικασίες, θα μεταφέρουν τεχνογνωσία, θα στελεχώσουν ομάδες δράσεις και θα αναλάβουν τομείς και  δραστηριότητες.

Αγαπητοί συνδημιουργοί,

Μέχρι σήμερα η δημιουργία, ξανά! ανταποκρίνεται  απολύτως όσον φορά τις νομικές, φορολογικές, κομματικές,  διοικητικές και οικονομικές υποχρεώσεις της. Αυτό όμως, σε συνδυασμό με το ότι συμμετείχε σε δυο εκλογικές αναμετρήσεις χωρίς συμπαγή και δοκιμασμένη οργανωτική δομή, με υποτυπώδεις, αποσπασματικές και εκ των ενόντων διαδικασίες, με μεγάλη κινητικότητα στελεχών και στη συνέχεια με  έντονες και σφοδρές εσωτερικές αντιπαραθέσεις, δεν επέτρεψε να καταγράψουμε τις ανάγκες, να αναλύσουμε τις απαιτήσεις και να σχεδιάσουμε μια σύγχρονη, λιτή και αποτελεσματική εσωτερική οργάνωση, με περιγραφές των θέσεων ευθύνης και εργασίας, χωρίς περιττή γραφειοκρατία, με πρακτικές και έξυπνες  διαδικασίες, αξιοποιώντας πλήρως τη σύγχρονη τεχνολογία.

Την  αποστολή αυτή  αναλαμβάνει πλέον η ομάδα έργου re-engineering δημιουργία, ξανά! και μαζί της όλοι εμείς που μας ενδιαφέρει το μέλλον της δημιουργίας, ξανά!. Για εκτενέστερη ενημέρωση, σας επισυνάπτω κείμενο με τους στόχους, τα παραδοτέα, το χρονοδιάγραμμα και  τα ονόματα της ομάδας έργου, των στελεχών υποστήριξης και των μελών, φίλων και εθελοντών που προσκαλούμε να βοηθήσουν και να συνδράμουν στην ανάπτυξη και υλοποίηση του έργου.

Η πρόσκληση είναι ανοιχτή και σε  όποιον θέλει να έρθει στη δημιουργία, ξανά!, να δυναμώσει τη φωνή της και με την προσωπική του συμμετοχή  να έχει την ευκαιρία να σχεδιάσει και να επιβάλλει καλές πρακτικές στην πολιτική ζωή της πατρίδας μας.

Σας ευχαριστώ.

Γιάννης Σαρρής

Γενικός Διευθυντής


Θέλεις να κρατήσεις επαφή;

Το email θα χρησιμοποιηθεί μόνο για να λαμβάνεις ενημερώσεις.
Υποχρεωτικό πεδίο
Πρέπει να το τσεκάρετε

Θέλεις να βοηθήσεις κι εσύ;

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ δεν παίρνει κρατική επιχορήγηση. Για τη λειτουργία της, στηρίζεται αποκλειστικά σε εισφορές μελών, σε δωρεές φίλων και φυσικά σε πολλές ώρες εθελοντικής εργασίας. Βοήθησε το μοναδικό κόμμα που αντιτίθεται στον κρατισμό κάθε απόχρωσης.

Οικονομική ενίσχυση