Η “Δημιουργία, ξανά!”, κάνοντας πράξη στη λειτουργία της όσα σχεδιάζει για τη μεταρρύθμιση της χώρας, διοργανώνει φέτος το 2ο, πλήρως διαδικτυακό, συνέδριό της. Τα μέλη της όπου και να βρίσκονται, στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν από τον υπολογιστή ή το κινητό τους.

Το συνέδριο θα ολοκληρωθεί σε δυο στάδια: έκτακτο και τακτικό. Το έκτακτο συνέδριο ξεκινάει στις 8 Μαΐου 2017 και ολοκληρώνεται στις 11 Ιουνίου 2017, με θέμα την αναμόρφωση του καταστατικού και την εναρμόνιση με αυτό των κανονισμών λειτουργίας του κόμματος. Οι σύνεδροι, που είναι τα ταμειακώς ενήμερα μέλη του κόμματος, θα μπορούν να δουν τις εισηγήσεις της Οργανωτικής Επιτροπής και να καταθέσουν τις απόψεις τους, συμμετέχοντας στη διαμόρφωση των τελικών προτάσεων, οι οποίες θα τεθούν σε ηλεκτρονική ψηφοφορία στις 9 και 10 Ιουνίου 2017, ενώ παράλληλα, μέλη και φίλοι μπορούν να συμμετέχουν στη δημόσια πολιτική συζήτηση για τη στάση του κόμματος στις επόμενες εκλογές από εδώ: http://bit.ly/2pSVxSt

Το τακτικό συνέδριο προγραμματίζεται για το φθινόπωρο, με κύρια θέματα την εκλογή Προέδρου, μελών των θεσμικών οργάνων και την οργάνωση του εκλογικού μηχανισμού, ώστε η “Δημιουργία, ξανά!” να βρίσκεται σε πλήρη εκλογική ετοιμότητα.

Ο κ. Θάνος Τζήμερος, ιδρυτής και πρόεδρος, θα είναι εκ νέου υποψήφιος.

Θέλεις να κρατήσεις επαφή;

Το email θα χρησιμοποιηθεί μόνο για να λαμβάνεις ενημερώσεις.
Υποχρεωτικό πεδίο
Πρέπει να το τσεκάρετε

Θέλεις να βοηθήσεις κι εσύ;

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ δεν παίρνει κρατική επιχορήγηση. Για τη λειτουργία της, στηρίζεται αποκλειστικά σε εισφορές μελών, σε δωρεές φίλων και φυσικά σε πολλές ώρες εθελοντικής εργασίας. Βοήθησε το μοναδικό κόμμα που αντιτίθεται στον κρατισμό κάθε απόχρωσης.

Οικονομική ενίσχυση