votingΗ καινοτομία φαίνεται ότι δίνει άλλη διάσταση στη χαρά και αυξημένη ικανοποίηση σε όσους συμμετέχουν σε ηλεκτρονικές ψηφοφορίες.

Η Δημιουργία, ξανά! έχει ήδη ολοκληρώσει αρκετές ηλεκτρονικές ψηφοφορίες για σημαντικά θέματα στα πλαίσια των εσωτερικών της διαδικασιών.

Πρόσφατα (η Δημιουργία) ολοκλήρωσε μια σημαντική ψηφοφορία για το μέλλον των μεταρρυθμιστικών δυνάμεων στην Ελλάδα. Τα μέλη της Δημιουργίας ψήφισαν ηλεκτρονικά για την αποδοχή ή μη της πρότασης συνεργασίας με άλλα μεταρρυθμιστικά κόμματα. Η ηλεκτρονική κάλπη ΖΕΥΣ λειτούργησε άψογα και περιβαλλοντικά φιλικά για περίπου δύο εικοσιτετράωρα και με επιστημονικά αδιάβλητο τρόπο έδωσε αναλυτικά αποτελέσματα μέσα σε λίγα λεπτά.

Με την άδεια λοιπόν των χαρούμενων ψηφοφόρων μας παραθέτω αυτούσια τις εικόνες σχολίων που κατέγραψα κατά την διάρκεια της διαδικασίας.

Δίχως λοιπόν άλλα λόγια, κλείνω με μια ευχή: "Μακάρι και στις επόμενες Εθνικές Εκλογές να κάνουμε χρήση του συστήματος ηλεκτρονικής ψηφοφορίας".

 voting-comment-1

voting-comment-2

voting-comment-3

voting-comment-4

voting-comment-5

voting-comment-6

voting-comment-7

Αρθρογράφος
Author: Νικόλαος Αντιμησιάρης

Θέλεις να κρατήσεις επαφή;

Το email θα χρησιμοποιηθεί μόνο για να λαμβάνεις ενημερώσεις.
Υποχρεωτικό πεδίο
Πρέπει να το τσεκάρετε

Θέλεις να βοηθήσεις κι εσύ;

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ δεν παίρνει κρατική επιχορήγηση. Για τη λειτουργία της, στηρίζεται αποκλειστικά σε εισφορές μελών, σε δωρεές φίλων και φυσικά σε πολλές ώρες εθελοντικής εργασίας. Βοήθησε το μοναδικό κόμμα που αντιτίθεται στον κρατισμό κάθε απόχρωσης.

Οικονομική ενίσχυση