10 Ιανουαρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

Παρασκευή 8 Μαρτίου – Κυριακή 10 Μαρτίου

Την Κυριακή 6 Ιανουαρίου  το Πολιτικό Συμβούλιο ενέκρινε το σκοπό, τους βασικούς στόχους του συνεδρίου, το οργανόγραμμα και την σύνθεση της Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου (Ο.Ε.Σ.)

Το συνέδριο του Μαρτίου είναι το σημαντικότερο πολιτικό βήμα για την δυναμική επαναφορά της δημιουργίας στις πολιτικές εξελίξεις.  Η «δημιουργία ξανά» πρέπει να ανανεωθεί με  νέους και δυναμικούς ανθρώπους με βάθος πολιτικής σκέψης, γνώσεις, ήθος και τόλμη για να αγωνισθούν για τις μεγάλες και αναγκαίες μεταρρυθμίσεις που θα οδηγήσουν την χώρα σε μια πορεία  ανάπτυξης κι ευημερίας

Στην πρώτη συνεδρίαση της Ο.Ε.Σ. στις 10 Ιανουαρίου, αποφασίσθηκαν τα παρακάτω:

  1. Οι εθελοντές που έχουν χρόνο και διάθεση να συμμετέχουν στην διοργάνωση του σημαντικότερου πολιτικού γεγονότος μετά την ιδρυτική συνδιάσκεψη της 11ης Μαρτίου παρακαλούνται να απευθύνονται με e-mail  στον κ. Πάνο Κοσμόπουλο,  υπεύθυνο HR του κόμματος και της Ο.Ε.Σ. στην ηλεκτρονική διεύθυνση , με τίτλο (subject) Εθελοντές Συνεδρίου.
  2. Οι υποψήφιοι για την εκλογή Προέδρου και Θεσμικών οργάνων θα ενημερωθούν για τις διαδικασίες κατάθεσης υποψηφιοτήτων μετά την έγκριση του κανονισμού συνεδρίου από την Εθνική Επιτροπή. Έως τότε, όπως επιβάλλουν οι δημοκρατικές διαδικασίες  μπορούν να εκδηλώσουν την επιθυμία τους και να ξεκινήσουν την προεκλογική τους εκστρατεία.
  3. Τα μέλη του κόμματος θα ενημερώνονται για τα αποτελέσματα των συνεδριάσεων της Ο.Ε.Σ. με e-mail και με σχετικές ανακοινώσεις οι οποίες θ αναρτώνται στα Διαδικτυακά Μέσα Επικοινωνίας του κόμματος. Οι υποψηφιότητες θ’ ανακοινωθούν στα μέλη με τον ίδιο τρόπο.

Κατερίνα Τσατσαρώνη

Συντονίστρια Ο.Ε.Σ.