tradenow logoΑκόμα μια επιτυχία για την ελληνική καινοτομία αποτελεί η επιλογή της tradeNOW ανάμεσα στα καλύτερα start-up του κόσμου από τον διεθνή μη κερδοσκοπικό accelerator Mind the Bridge.

Φιλική προς το χρήστη, γρήγορη και απόλυτα ασφαλής, αυτή η πρωτοποριακή πλατφόρμα ανταλλαγής προϊόντων, υπηρεσιών και ακινήτων δημιουργήθηκε για να δώσει μια ολοκληρωμένη λύση στα προβλήματα ρευστότητας της εποχής μας.

Ιδιώτες και επιχειρήσεις μπορούν να ανταλλάξουν προϊόντα, υπηρεσίες και ακίνητα, μέσα από μία μοναδική διαδικτυακή εμπειρία με επίκεντρο την εξυπηρέτηση των αναγκών τους. Και όλα αυτά, με τέσσερις απλές κινήσεις: Ανάρτηση, Αντιστοίχιση, Ανταλλαγή, Αξιολόγηση!

«Η επιτυχία της tradeNOW να επιλεγεί ανάμεσα στα καλύτερα start-up του κόσμου από τον διεθνή «επιταχυντή» νεοφυών επιχειρήσεων, αποτελεί τρανταχτή απόδειξη πως οι νέοι άνθρωποι, όταν ακολουθούν τα όνειρά τους, μπορούν να τα πραγματοποιούν. Η εμπειρία μας στη Silicon Valley θα μας δώσει τη ευκαιρία να επιταχύνουμε την ανάπτυξη μας στην Ευρώπη και να προσφέρουμε στα μέλη μας τη δυνατότητα να ανταλλάξουν προϊόντα, υπηρεσίες και ακίνητα με ένα πολύ ευρύτερο κοινό. Η ανταλλακτική οικονομία στα καλύτερά της!» δήλωσε ο κ. Γιάννης Δεληγιάννης και συμπλήρωσε: «Δεν υπάρχουν λόγια για να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους που μας υποστηρίζουν και που βρίσκονται δίπλα μας κάθε μέρα. Δηλαδή όλους εσάς!“.

Η ομάδα της tradeNOW θα βρίσκεται στο Σαν Φρανσίσκο το Φεβρουάριο του 2014 χωρίς να διακόψει ούτε λεπτό τις εργασίες της στην Ελλάδα.

 

Πηγή: Ημερησία