Η ώρα της αλήθειας

Φίλες και φίλοι,

Για όσους δεν με ξέρετε να σας συστηθώ. Ιστιοπλόος,  Παραολυμπιονίκης, επίτιμο μέλος του ΙΟΠ, φυσικός, μεταπτυχιακά, επαγγελματίας της  πληροφορικής με 20ετή καριέρα, project manager σε μεγάλα διεθνή και ελληνικά έργα, ειδικός στην ασφάλεια πληροφοριακών συστημάτων και τηλ/νωνιών, πιστοποιημένος επαγγελματίας, μέλος ΕΕΔΕ, τέως συνδικαλιστής, μπαμπάς, Γραμματέας του κόμματος, υποψήφιος Βουλευτής Αττικής και σύζυγος  στα πρόθυρα νευρικής κρίσης!

Είμαι άνθρωπος με αρχές. Άνθρωπος – με – αρχές.

Ο Πειραιάς είναι το δεύτερο σπίτι μου καθώς είμαι εδώ κάθε Σαββατοκύριακο στον ΙΟΠ τον δεύτερο αρχαιότερο όμιλο της Ελλάδας για προπόνηση και αγώνες. Ο ΙΟΠ με αγκάλιασε το 2003 και από τότε έγινα μέλος άλλης μιας οικογένειας, πειραιώτικης και αθλητικής αυτή τη φορά.

Αφού άρχισα από Παναθηναϊκός να γίνομαι σιγά σιγά-Ολυμπιακός!

Αργά το βράδυ της Δευτέρας 2 Απριλίου προς Τρίτη μετά τα μεσάνυκτα σκέφτηκαν  οι εθνοπατέρες να προσθέσουν μια «τσόντα», μεταμεσονύκτια, στο νομοσχέδιο για τους οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης που υποχρεώνει το κράτος στην καταβολή της κρατικής επιχορήγησης του 2011 και του 2012 στα κόμματα για να τα «επενδύσουν» στην προεκλογική περίοδο. Μάλιστα έχει και ρήτρα προστασίας από τους πιστωτές τους, τις τράπεζες.

Ξέρετε πόσα χρωστούν τα κόμματα της Βουλής στις Ελληνικές ιδιωτικές τράπεζες;

235 εκ. Ευρώ. Γιατί άραγε θέλουν να τις κρατικοποιήσουν; ΤΟ όνειρο του ΠΑΣΟΚ!

Που θα πάει η κρατική επιχορήγηση; Επισήμως δεν θα μάθουμε ποτέ αφού τα κόμματα που επαγγέλλονται τη διαφάνεια δεν μας έχουν πει ποτέ τι τα κάνουν τα χρήματα που εισπράττουν, από εμάς, τους φορολογούμενους. Εμείς  υπολογίζουμε ότι πάνω από το 40% οδεύει προς τη μαύρη οικονομία με τα ΜΜΕ να έχουν την μερίδα του λέοντος.

Τι έχουν πάθει εδώ και μερικές εβδομάδες τα ΜΜΕ και δεν μιλούν για την καταστροφή;

Περιμένουν να πέσουν με τα μούτρα  στην κρατική επιχορήγηση για να μην μείνει τίποτα πάλι. Η κατάσταση θυμίζει τη σιωπή των αμνών. Ουδέν νεώτερον περί χρεωκοπίας ή απολύσεων στο Δημόσιο τομέα από το μέτωπο των ΜΜΕ. Περιμένουν την κρατική επιχορήγηση.

Όλοι την κρατική επιχορήγηση περιμένουν: Αγρότες, κόμματα, πανεπιστήμια, ασφαλιστικά ταμεία, όλοι, μέχρι και οι αθλητές.

Πως θα βρεθούν τα λεφτά για την κρατική επιχορήγηση δεν απασχολεί κανέναν!

Τα λεφτά πάντα βρίσκονται στην πραγματική οικονομία κυρίες και κύριοι και όχι στον προϋπολογισμό ενός κράτους που έχει χρεοκοπήσει.

Μερικοί μας έχουν αποκαλέσει κόμμα επιχειρηματιών. Εγώ δεν είμαι επιχειρηματίας, είμαι μισθωτός, υπάλληλος σε επιχείρηση, στο αεροδρόμιο. Εκεί περνώ την μισή ημέρα μου και από εκεί βγάζω τα προς το ζην. Την επιχείρηση την θεωρώ δεύτερο σπίτι μου τους συναδέλφους μου οικογένειά μου.

Η Ελληνική επιχείρηση είναι η πραγματική οικονομία, η ατομική επιχείρηση, η πολύ μικρή επιχείρηση των 5 εργαζομένων και η μικρομεσαία. Οι μεγάλες επιχειρήσεις στην Ελλάδα είναι πολύ λίγες. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να είμαι μέλος σε ένα κόμμα τέτοιων επιχειρηματιών.

Από αυτό ζούμε κυρίες και κύριοι, από την επιχειρηματικότητα και αυτό πάμε να σκοτώσουμε για να μείνουμε στο τέλος όλοι άνεργοι. Αυτό είναι το όνειρο του Τσίριζα που δεν έχει σταματήσει να τσιρίζει από τότε που γεννήθηκε. Δεν έχει ξεπεράσει την παιδική ηλικία ακόμη.

Οι επόμενες εκλογές θα είναι η αναμέτρηση των δυνάμεων της προόδου με τις συνιστώσες του λαϊκισμού και του παραλογισμού. Θα κληθούμε να αποφασίσουμε αν θέλουμε να ακολουθήσουμε επιτέλους την λεωφόρο που οδηγεί στην Ευρώπη ή το χωματόδρομο για τα Βαλκάνια και τη μέση ανατολή.

Τι κάνουμε εμείς; Γι αυτό είμαστε εδώ.

Θα κατεβούμε στις εκλογές ή καλύτερα  όπως λέει και ο Πρόεδρος  θα ανεβούμε στις εκλογές.

Από το 0% που έχει η σιωπηρή πλειοψηφία των σκεπτόμενων Ελλήνων σήμερα θέλουμε να μπούμε στη Βουλή.

Τι θα κάνουμε στη Βουλή; Θα τους τρελάνουμε στην νομιμότητα. Αυτό θα κάνουμε! Θα πούμε τα πράγματα με τα όνομά τους. Θα ακουστεί η κοινή λογική μέσα από τη Βουλή.

Όποιος έχει κάτι να πει πρέπει να σηκωθεί όρθιος και να το φωνάξει δυνατά! Εμείς έχουμε πολλά να πούμε. Εγώ φίλοι μου στέκομαι στο ένα πόδι και σας φωνάζω δυνατά:

Στείλτε τους ανεπάγγελτους πολιτικούς στην ανεργία.

Και σε αναπηρικό καροτσάκι να ήμουν θα σηκωνόμουν με αυτά που βλέπω. Μέχρι και ο Σόιμπλε σηκώθηκε από το αναπηρικό καροτσάκι με αυτά που άκουγε από τα πράσινα ανθρωπάκια που έχουν έρθει από τον πλανήτη Άρη να κυβερνήσουν τη χώρα. Πως θέλουν να κυβερνήσουν τη χώρα όταν δεν μπορούν ούτε το κόμμα τους να κυβερνήσουν. Τα ίδια χάλια παντού, απλήρωτοι υπάλληλοι, αδιαφάνεια, δεν λένε τι κάνουν τα λεφτά, χρέη 95 εκ. προς Ελληνικές Τράπεζες τα ίδια που κάνουν στο κόμμα τους τα ίδια κάνουν και στη χώρα.

Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ. Δυστυχώς για άλλη μια φορά.

Τι θα κάνουμε;

Δηλώνουμε υποψηφιότητα για Βουλευτές.

Ναι δεν υπάρχουν από μηχανής θεοί , τη λύση πρέπει να τη δώσουμε εμείς οι μέχρι χθες αμήχανοι. Όσοι δεν φοβόμαστε, ή όσοι σαν κι εμένα, φοβόμαστε τόσο πολύ για το μέλλον που δεν αντέχουμε να το αφήσουμε στα χέρια τους.

Δεν αντέχω να εμπιστευθώ αυτούς που μας έφεραν ως εδώ.

Πρέπει να δουλέψουμε για να έχουμε ανάπτυξη. Ανάπτυξη θα έχουμε μόνο από τον ιδιωτικό τομέα. Θέλουμε άμεση άρση όλων των εμποδίων στην επιχειρηματικότητα, απελευθέρωση των δημιουργικών δυνάμεων της Ελλάδας. Το κράτος να σταματήσει να βάζει εμπόδια.

Θέλουμε κάποιον να μα προστατεύσει από το Ελληνικό κράτος! Το κράτος που τρώει τα παιδιά του! Αυτός είναι ο τίτλος της επόμενης ομιλίας μου.

Τι χρειάζεται για να κατέβω/ανέβω στις εκλογές με τη «δημιουργία, ξανά!'

30 ευρώ για μέλος

300 ευρώ για ψηφοδέλτια

150 ευρώ για παράβολο

50 ευρώ αμοιβή Δικαστικού Επιμελητή

Σύνολο: 530-550 ευρώ. Γιατί; Για να ακουστούμε!

Θα είμαστε εδώ και την επομένη των εκλογών. Πιο ήρεμοι, πιο νηφάλιοι αλλά θα παραμένουμε πολιτισμένα αγανακτισμένοι.

Βοηθήστε τον αγώνα μας όπως θέλετε και όπως μπορείτε. Δεχόμαστε υποψηφιότητες από ανθρώπους που σκέφτονται όπως εμείς απογοητευμένους από τον λαϊκισμό της ΝΔ, εκσυγχρονιστές από το ΠΑΣΟΚ, προοδευτικούς αριστερούς και κεντρώους ή φιλελεύθερους που δεν έχουν φορέα έκφρασης στο πολιτικό φάσμα.

Είμαστε κόμμα πολιτών χωρίς πολιτικούς.

Τα στελέχη μας είναι αντι-σταρ στην πολιτική σκηνή αλλά μικροί σταρ στη ζωή τους και στη δουλειά τους.

Βοηθήστε μας με χρήματα. Δεν φοβόμαστε να τα ζητήσουμε, ούτε ντρεπόμαστε.  Η διαφάνεια είναι αυτό που πουλάμε φίλες και φίλοι.

Βοηθήστε μας με την ψήφο σας. Το πολυτιμότερο απ' όλα τα παραπάνω.

Σας ευχαριστώ που με ακούσατε.