Η άμεση δημοκρατία μίλησε και σήμερα. Συνεχίζοντας το δημοκρατικό της κρεσέντο, η «Δημιουργία, ξανά!» ολοκλήρωσε πριν λίγες ώρες την εκλογή όλων των οργάνων της.

47 δυναμικά πρόσωπα σήμερα εξελέγησαν με έναν ανοιχτό, δημοκρατικό και εντελώς καινούργιο τρόπο, για να αναλάβουν να συνεχίσουν αυτό που πριν ένα χρόνο ξεκίνησε: τον πολιτισμένο αγώνα για την Ελλάδα της αξιοπρέπειας, της παραγωγής, της ανάπτυξης και της κοινωνικής δικαιοσύνης.

Πολλά νέα πρόσωπα, αρκετοί και από την παλιά «φουρνιά». Όλοι μαζί αναλαμβάνουν να φέρουν στο πολιτικό προσκήνιο τις προτάσεις μέσα από τις οποίες θα αλλάξει η μοίρα η δική μας και των παιδιών μας, μετατρέποντας τη χώρα μας σε ένα σοβαρό ευρωπαϊκό κράτος που αξιοποιεί τους ανθρώπους του και δίνει προοπτική για τις σημερινές και τις μελλοντικές γενιές.

Το συνέδριο συνεχίζεται μέχρι τις 20 και 21 Απριλίου, όπου στο ξενοδοχείο Caravel θα διενεργηθούν συζητήσεις και ψηφίσματα για νέες προτάσεις. Προτάσεις που ως τώρα συζητιούνται ενδελεχώς στην ανοιχτή μας διαβούλευση μέσω διαδικτύου. Η Οικονομική & Κοινωνική ανάπτυξη, το Κράτος δικαίου, η ίδια η δημοκρατία αποκτούν τις επόμενες ημέρες νέους δρόμους έκφρασης!

Ευχαριστούμε για ακόμα μια φορά τα μέλη μας για τη συμμετοχή τους και την ΕΔΕΤ για την υποδειγματική της υποστήριξης.

Συνεχίζουμε. Δυνατά, οργανωμένα και δημιουργικά!

(Κατεβάστε το επίσημο έγγραφο των αποτελεσμάτωνσε μορφή pdf)