logo-dx-drassi-fe

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Θέμα: Επίσκεψη στην Τρίπολη και συνάντηση με τον κ. Πέτρο Τατούλη

Την Τρίπολη επισκέφθηκε την Πέμπτη 14 Ιουνίου, ο επικεφαλής της «Δημιουργίας Ξανά», Θάνος Τζήμερος όπου συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρο Τατούλη.

Με δηλώσεις του, από τα γραφεία της Περιφέρειας Πελοποννήσου, σημείωσε πως η Περιφέρεια και οι θεσμοί πρέπει να ενισχυθούν, γιατί ένα από τα προβλήματα της Διοίκησης είναι «ο υπερσυγκεντρωτισμός και η ‘δικτατορία’ τού κράτους των Αθηνών». Επίσης, πρόσθεσε πως μόνο αν ενισχυθούν οι δομές και οι πόροι μείνουν και διαχειρίζονται από την Περιφέρεια, ώστε η τοπική κοινωνία να ελέγχει πού πηγαίνουν τα χρήματα και πώς επενδύονται, τότε μπορεί η χώρα να αναπτυχθεί, ενώ τόνισε πως εκτιμά «τη σθεναρή και αποφασιστική στάση του Πέτρου Τατούλη στην πολιτική ζωή».

Ο κ. Τζήμερος επεσήμανε ότι η «δημιουργία, ξανά» είναι ένα μεταρρυθμιστικό κόμμα, το οποίο εγκαινιάζει ένα νέο πολιτικό λόγο, που ποτέ μέχρι τώρα δεν έχει υπάρξει, ενώ σημείωσε πως αν μπουν στη Βουλή θα συνεργαστούν με βουλευτές όλων των κομμάτων, γιατί σε όλα τα κόμματα υπάρχουν υγιή στοιχεία

Ερωτηθείς για το κόμμα του Σύριζα ο κ. Τζήμερος είπε πως είναι «επικίνδυνο και στερούμενο σοβαρότητας» και ξεκαθάρισε δεν υπάρχει περίπτωση συνεργασίας, ενώ εκτίμησε πως η άνοδος τού ΣΥΡΙΖΑ οφείλεται στην τιμωρία από τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.

Πληροφορίες:

Γραφείο Τύπου: Τηλ. 2107472530 ,
2118005665