Εκτύπωση

Οικονομική ενίσχυση

Καταχώριση Συμμετοχή

Είναι δύσκολο ο Έλληνας να πιστέψει  ότι αυτό που βλέπει είναι… αυτό που βλέπει!
Τόσα χρόνια που καήκαμε στον χυλό, φυσάμε και το γιαούρτι.
Όμως η “Δημιουργία, ξανά!” δεν έχει ούτε κρυφούς υποστηρικτές, ούτε κρυφούς πόρους. Οικονομικά στηρίζεται μόνο από τις συνδρομές των μελών και τις δωρεές των φίλων. Επίσης, από άπειρες ώρες εθελοντικής εργασίας, που μειώνουν το κόστος λειτουργίας μας στο ελάχιστο.
Επισημαίνουμε ότι η "Δημιουργία, ξανά!' είναι το πρώτο και μοναδικό κόμμα στην Ελλάδα που όλα τα οικονομικά του στοιχεία τα αναρτά στο διαδίκτυο.
Θα σας ενδιαφέρει επίσης να γνωρίζετε ότι τρεις εταιρείες ορκωτών ελεγκτών με εντολή της Βουλής έκαναν επί 20 μέρες φύλλο – φτερό την οικονομική μας διαχείριση και την βρήκαν ΑΨΟΓΗ. Οι σχετικές εκθέσεις εδώ.

 

Αν θέλετε κι εσείς να στηρίξετε την προσπάθειά μας για την Ελλάδα που μας αξίζει, μπορείτε να το κάνετε, με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

 

Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Κατάθεση σε σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς. Μπορείτε να αποστείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης με fax στο 211 800 3365 ή σε ψηφιακή μορφή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τράπεζα Πειραιώς: 6577-109457-261 (IBAN: GR 5901 7157 7000 6577 1094 5726 1)

ALPHA BANK: 341002002002002 (IBAN: GR 2301 4034 1034 1002 0020 0200 2)

 

Με χρήση της υπηρεσίας PayPal

Προσοχή: Για δωρεά μέσω PayPal απαιτείται λογαριασμός PayPal (ή εγγραφή στην υπηρεσία) και η ύπαρξη χρηματικού υπόλοιπου στο λογαριασμό, ή η πληρωμή με πιστωτική-χρεωστική κάρτα απο τράπεζα του εξωτερικού. Λόγω των ισχύοντων περιορισμών των capital controls, δεν είναι δυνατή η δωρεά μέσω PayPal με χρήση πιστωτικής-χρεωστικής κάρτας Ελληνικής τράπεζας. 

Μπορείτε να επιλέξετε ένα απο τα προκαθορισμένα κουμπία δωρεάς ή να ορίσετε δικό σας ποσό.

 

 

Ζωντανές αναμεταδόσεις

Διαδικτυακές εκπομπές χωρίς τον παραμορφωτικό φακό των ΜΜΕ. Χρειαζόμαστε εθελοντική προσφορά ανθρώπων, χώρων και εξοπλισμού. Όσοι θέλετε να συμβάλλετε με εθελοντική προσφορά εργασίας, χώρων ή/και εξοπλισμού, επικοινωνήστε μαζί μας και ενημερώστε μας ή αν είστε ήδη χρήστες του site ενσωματωθείτε στην ομάδα εθελοντών για το Web TV.