Εκτύπωση

Εγγραφή μέλους

Συγγραφέας Κεντρική Αρθρογραφία (grarticles) στις . Καταχώριση Συμμετοχή

Ποτέ δεν φανταζόμαστε ότι εμείς, που την έννοια του “μέλους κόμματος” τη θεωρούσαμε τουλάχιστον αστεία, θα γράφαμε κείμενα για να σας προτρέψουμε να εγγραφείτε στη “δημιουργία, ξανά!”
Όμως, για να επηρεάζεις τις εξελίξεις πρέπει να συμμετέχεις. Αν δεν συμμετέχεις, αφήνεις ανοιχτό τον δρόμο στις οργανωμένες μειοψηφίες για να εξαπατούν την αμέτοχη πλειοψηφία.

Η εγγραφή δεν συνεπάγεται καμμία υποχρέωση πλην της καταβολής 10 ευρώ ετήσια συνδρομή (υπενθυμίζουμε ότι δεν έχουμε πόρους παρά μόνον την οικονομική συνδρομή των μελών μας και τις δωρεές μελών και φίλων). Εσείς θα αποφασίσετε πόσο συχνή και σε τι βάθος θα είναι η συμμετοχή σας.
Αν λοιπόν έχετε ελληνική υπηκοότητα, είστε τουλάχιστον 17 ετών, δεν έχετε στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων και έχετε ενημερωθεί για το όραμα & τις αξίες, το καταστατικό  και τις θέσεις της «δημιουργίας, ξανά!»  μπορείτε να εγγραφείτε μέλος ως εξής:

1. Συμπληρώστε ηλεκτρονικά την αίτηση εγγραφής
2. Πληρώστε την ετήσια συνδρομή σας (10€ - δέκα ευρώ)
     Δείτε πιο κάτω τις επιλογές πληρωμής συνδρομής
3. Στείλτε συνημμένα (σε pdf, φωτογραφία, κ.λ.π..) στο  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. :
    το αποδεικτικό πληρωμής συνδρομής  και
    το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή το διαβατηρίου σας (για ταυτοποίηση).
Μόλις εγκριθεί η αίτησή σας (σε 1-2 ημέρες) θα λάβετε επιβεβαίωση με e-mail.
Είναι περιττό να τονίσουμε ότι τα στοιχεία σας θα παραμείνουν απόρρητα.

Επιλογές πληρωμής συνδρομής ή/και δωρεάς:

1. Κατάθεση στη Τράπεζα Πειραιώς
IBAN: GR5901715770006577109457261
σημειώνοντας: ονοματεπώνυμο, αριθμό ταυτότητας ή διαβατηρίου και αιτιολογία κατάθεσης

2. Κατάθεση στην Τράπεζα ALPHA BANK
IBAN:GR2301403410341002002002002
σημειώνοντας: ονοματεπώνυμο, αριθμό ταυτότητας ή διαβατηρίου και αιτιολογία κατάθεσης
Σημείωση: η ALPHA BANK δεν επιτρέπει ηλεκτρονική κατάθεση προς πολιτικά πρόσωπα ή κόμματα. Απαιτεί φυσική παρουσία σε κατάστημα της τράπεζας.

3. Πληρωμή μέσω Paypal
σημειώνοντας: ονοματεπώνυμο, αριθμό ταυτότητας ή διαβατηρίου και αιτιολογία κατάθεσης
Προσοχή: Για πληρωμή συνδρομής μέσω PayPal απαιτείται εγγραφή στο website, καθώς η πληρωμή γίνεται μέσα από την καρτέλα χρήστη. Επίσης, απαιτείται η ύπαρξη λογαριασμού PayPal (ή εγγραφή στην υπηρεσία) καθώς και η ύπαρξη διαθέσιμου χρηματικού υπόλοιπου στο λογαριασμό PayPal, ή η πληρωμή με πιστωτική-χρεωστική κάρτα απο τράπεζα του εξωτερικού. Λόγω των ισχύοντων περιορισμών των capital controls, δεν είναι δυνατή η πληρωμή μέσω PayPal με χρήση πιστωτικής-χρεωστικής κάρτας Ελληνικής τράπεζας.

4. Πληρωμή με μετρητά σε κάποιον Εκπρόσωπο της «Δημιουργίας, ξανά!»
Σημείωση:  σ’ αυτήν την περίπτωση, θα σας δοθεί ή αποσταλεί με e-mail  απόδειξη, όπου θα πρέπει αναγράφονται:
η ημερομηνία, το ονοματεπώνυμό σας, η αιτιολογία πληρωμής και το ονοματεπώνυμο τού Εκπροσώπου μας.


Για κάθε ζήτημα που μπορεί να προκύψει, επικοινωνήστε με έναν Εκπρόσωπό μας ή με το Μητρώο ή με το τμήμα Εξυπηρέτησης Πολιτών: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  της «δημιουργίας, ξανά».

Ζωντανές αναμεταδόσεις

Διαδικτυακές εκπομπές χωρίς τον παραμορφωτικό φακό των ΜΜΕ. Χρειαζόμαστε εθελοντική προσφορά ανθρώπων, χώρων και εξοπλισμού. Όσοι θέλετε να συμβάλλετε με εθελοντική προσφορά εργασίας, χώρων ή/και εξοπλισμού, επικοινωνήστε μαζί μας και ενημερώστε μας ή αν είστε ήδη χρήστες του site ενσωματωθείτε στην ομάδα εθελοντών για το Web TV.