Εκτύπωση

Νέα πλατφόρμα για ανώνυμες καταγγελίες κατά της διαφθοράς - Με ένα κλικ στο κινητό

Συγγραφέας Κεντρική Αρθρογραφία (grarticles) στις . Καταχώριση Καταγγελίες

epiorkos-ipallilos-dimosio708

Με ένα κλικ, ακόμα και από το κινητό σου, μπορείς πλέον να καταγγείλεις ανώνυμα τον επίορκο δημόσιο υπάλληλο.

Αρκεί να μπεις στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Κατά της Διαφθοράς και να επιλέξεις την εφαρμογή «Καταγγελίες».

Η νέα πλατφόρμα της Γενικής Γραμματείας ήδη τέθηκε σε λειτουργία για το κοινό. Ο πολίτης απλά πρέπει να επιλέξει το συγκεκριμένο αδίκημα από τη λίστα που ήδη υπάρχει, να γράψει το όνομα του επίορκου υπαλλήλου και δυο λόγια με την περίληψη της υπόθεσης. Αν θέλει, μπορεί ακόμα να επισυνάψει αρχεία ή και να αναφέρει ονόματα μαρτύρων. Τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει ο εισαγγελέας.

Εκτύπωση

Εφιάλτης στο δρόμο για το Αιματολογικό

στις . Καταχώριση Καταγγελίες

458719 10202550134546527 5216342669926802280 o

Χθες, χρειάστηκε να βρεθώ για μερικές ώρες στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου. 'Ηταν ημέρα απεργίας (που λένε και οι διευθυντές των σχολείων, θα το καθιερώσω σαν φράση).

Στο νοσοκομείο έχω βρεθεί πολλές φορές και για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Κάθε φορά που το επισκέπτομαι, μου περνάνε όλα τα ψυχολογικο-υπαρξιακά. 'Ολη η αμφισβήτηση τύπου "που πάω", "τι γυρεύω στη ζωή" μονομιάς εξαφανίζεται, από τα περίχωρα του νοσοκομείου κιόλας. Τα πράγματα είναι τόσο άθλια, που ευχαριστείς τα καλά σου άστρα αν έχεις μια μέση υγεία την οποία μπορείς να φροντίζεις και από το σπίτι σου.

Αυτό που με σοκάρει κάθε φορά, είναι το πώς το σύστημα είναι φτιαγμένο για να σου τρώει χρόνο, πολύτιμο χρόνο, από αυτόν που δεν διαθέτεις, όχι επειδή είσαι very busy and important, αλλά επειδή απλώς είσαι σε τελικά στάδια. Δεκάδες ηλικιωμένα άτομα στοιβαγμένα σε κοινόχρηστους χώρους, χωρίς κλιματιστικό, ατέλειωτες ουρές αναμονής για σφραγίδες και υπογραφές.

Εκτύπωση

Θ’αγοράσω ψυγείο απ’το μαγαζί σου γιατί τα ρούχα που φοράς έχουν το χρώμα που μού αρέσει.

Συγγραφέας Αλμπέρτος Λεβής (Hastaroth) στις . Καταχώριση Καταγγελίες

RubikΟταν πηγαίνουμε σ'ένα μαγαζί να ψωνίσουμε, ποιά είναι τα κριτήρια που μάς ωθούν να επιλέξουμε αυτό αντί γιά κάποιο άλλο; Φυσικά ή ποιότητα τών προϊόντων που πουλάει, η τιμή τους και-υποστηρικτικά-η φήμη, η εντιμότητα τού μαγαζάτορα και η ποιότητα τής εξυπηρέτησης που μάς παρέχει-δηλαδή αυτό που λέμε after sales service. Και όχι το άν ο μαγαζάτορας (ή ο πωλητής του) φορά μπλέ ή πράσινα ρούχα επειδή αυτό το χρώμα μάς αρέσει, ή άν έχη βάψει το ταβάνι τού καταστήματός του κόκκινο (και πάλι επειδή αυτό το χρώμα μάς αρέσει), ή επειδή είναι έγγαμος και καλός οικογενειάρχης κλπ-δηλαδή πράγματα άσχετα με το προϊόν που θέλουμε ν'αγοράσουμε απ'αυτόν.

Σωστά;

Συζητήστε αυτό το άρθρο στο χώρο του Φόρουμ (3 απαντήσεις).
Εκτύπωση

"Σβήνουν" τα ορεινά χωριά του τ. Δήμου Φενεού

Συγγραφέας Κεντρική Αρθρογραφία (grarticles) στις . Καταχώριση Καταγγελίες

ariafm.grΣτον Καλλικρατικό πλέον Δήμο Φενεού  με τις δυσχερείς οικονομικές συνθήκες, οι ορεινές, ναι υπάρχουν και τέτοιες,  κοινότητες που ήδη είχαν προβλήματα επί «Καποδίστρια», αρχίζουν να συρρικνώνονται ακόμα περισσότερο. Άρχισαν τα χωριά να «σβήνουν» και οι λιγοστοί νέοι να φεύγουν, βιώνοντας  την γήρανση και την δραματική μείωση του ντόπιου πληθυσμού,  την εγκατάλειψη την υποβάθμιση της γης και των παραδοσιακών επαγγελμάτων.

Ζωντανές αναμεταδόσεις

Διαδικτυακές εκπομπές χωρίς τον παραμορφωτικό φακό των ΜΜΕ. Χρειαζόμαστε εθελοντική προσφορά ανθρώπων, χώρων και εξοπλισμού. Όσοι θέλετε να συμβάλλετε με εθελοντική προσφορά εργασίας, χώρων ή/και εξοπλισμού, επικοινωνήστε μαζί μας και ενημερώστε μας ή αν είστε ήδη χρήστες του site ενσωματωθείτε στην ομάδα εθελοντών για το Web TV.