Εκτύπωση

Υπάλληλοι της ΕΥΔΑΠ άρπαξαν 15.000 ευρώ κατά τη διάρκεια ληστείας

Συγγραφέας Κεντρική Αρθρογραφία (grarticles) στις . Καταχώριση Ελληνική Παράνοια

1639193-thumb-largeΤρεις υπάλληλοι της ΕΥΔΑΠ κατηγορούνται ότι έκλεψαν 15.000 ευρώ από τα ταμεία της υπηρεσίας κατά τη διάρκεια... πραγματικής ληστείας που σημειώθηκε στις 2 Μαρτίου.

Το πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στο κέντρο εξυπηρέτησης πελατών της ΕΥΔΑΠ στο Μαρούσι.

Απογευματινές ώρες δύο άνδρες μπήκαν στο κατάστημα τη στιγμή που βρισκόταν σε εξέλιξη χρηματαποστολή και άρπαξαν 55.000 ευρώ.

Εκμεταλλευόμενοι την αναστάτωση που δημιουργήθηκε, δύο υπάλληλοι, ένας 46χρονος και μια 60χρονη, που εργάζονταν ως ταμίες αφαίρεσαν από το χρηματοκιβώτιο ένα ποσό, μέρος του οποίου έδωσαν την επομένη σε τρίτο υπάλληλο, επίσης εργαζόμενο ως ταμία, ο οποίος κατά τη διάρκεια της ληστείας απουσίαζε με ολιγόωρη άδεια.

Ο 46χρονος και η 60χρονη, κατά την εξέταση τους για την ληστεία, κατέθεσαν ψευδώς ότι, το αφαιρεθέν από τους ίδιους χρηματικό ποσό, είχε αφαιρεθεί από τους άγνωστους δράστες που είχαν διαπράξει προηγουμένως την ληστεία.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Πηγή: Καθημερινή

Ζωντανές αναμεταδόσεις

Διαδικτυακές εκπομπές χωρίς τον παραμορφωτικό φακό των ΜΜΕ. Χρειαζόμαστε εθελοντική προσφορά ανθρώπων, χώρων και εξοπλισμού. Όσοι θέλετε να συμβάλλετε με εθελοντική προσφορά εργασίας, χώρων ή/και εξοπλισμού, επικοινωνήστε μαζί μας και ενημερώστε μας ή αν είστε ήδη χρήστες του site ενσωματωθείτε στην ομάδα εθελοντών για το Web TV.